ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΟ Michael Batz αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος στη Man Hellas

Ο Michael Batz αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος στη Man Hellas

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Man Hellas ΑΕ ανέλαβε, αρχής γενομένης από την 1η Μαΐου 2019, ο Michael Batz, διαδεχόμενος τον Λουκά Δρούκαλη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία.

Ο κ. Batz έχει αναλάβει επίσης τη θέση του διευθυντή After Sales στην εταιρεία αλλά και ad interim, τη θέση του οικονομικού διευθυντή.

Σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Batz δήλωσε: «Με μεγάλη ευχαρίστηση αναλαμβάνω το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στην ελληνική θυγατρική εταιρεία της ΜΑΝ, πραγματοποιώντας ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία.

Στόχος μου για τα επόμενα χρόνια είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες της Man Hellas, αλλά και να αναπτύξουμε μελλοντικά τις δραστηριότητες της εταιρείας αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς».

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Batz διαθέτει πολύχρονη και διεθνή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στους τομείς Πωλήσεων και Marketing του ομίλου ΜΑΝ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη ΜΑΝ το 2002 και ανέλαβε διάφορους ρόλους στην έδρα της εταιρείας, στο Μόναχο, αλλά και ως διευθύνων σύμβουλος στη MAN Truck & Bus Ουκρανίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο