ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΠαράταση του ελέγχου ΚΤΕΟ στις περιοχές που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα ζήτησαν τα ΙΚΤΕΟ

Παράταση του ελέγχου ΚΤΕΟ στις περιοχές που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα ζήτησαν τα ΙΚΤΕΟ

Παράταση του ελέγχου ΚΤΕΟ των οχημάτων περιοχών που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα ζήτησαν τα ΙΚΤΕΟ από τις Περιφέρειες.

Σε σχετική επιστολή αναφέρουν τα ακόλουθα: “Συνεπεία των ακραίων καιρικών φαινόμενων των τελευταίων ημερών δεν κατέστη εφικτό: α. να λειτουργήσουν κανονικά πλήθος Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, β. να μετακινηθούν με ασφάλεια οι υπόχρεοι ιδιοκτήτες οχημάτων και ιδιαίτερα των δίκυκλων, με αποτέλεσμα να μην διενεργηθεί έγκαιρα ο προβλεπόμενος χρονικά τεχνικός έλεγχος αρκετών οχημάτων.

Για λόγους ίσης αντιμετώπισης των κατόχων των οχημάτων διαφόρων περιοχών της περιφέρειας σας παρακαλούμε για ενέργειες από μέρους σας με σκοπό χορήγησης εύλογης χρονικής παράτασης για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων των περιοχών όπου εξελίχθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Προτείνεται, τα παραπάνω οχήματα να προσέρχονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που θα ορίσετε με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν κατά την ημερομηνία προγραμματισμού τους.

Για τα λοιπά οχήματα που η καταληκτική τους ημερομηνία ήταν πριν την εμφάνιση των ακραίων καιρικών φαινόμενων να εφαρμόζονται κανονικά οι διατάξεις περί αποκλίσεων και προστίμων”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο