ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣε λειτουργία πρατήριο Φυσικού Αερίου Κίνησης (FISIKON – CNG) στην Ολυμπία Οδό (ΣΕΑ Ψαθόπυργου)

Σε λειτουργία πρατήριο Φυσικού Αερίου Κίνησης (FISIKON – CNG) στην Ολυμπία Οδό (ΣΕΑ Ψαθόπυργου)

Μια νέα υπηρεσία εγκαινίασε στους χρήστες η Ολυμπία Οδός. Από χθες, τέθηκε σε λειτουργία το πρατήριο Φυσικού Αερίου Κίνησης (FISIKON -CNG) στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Ψαθόπυργου και στις δύο κατευθύνσεις.

Με τον τρόπο αυτό, το συγκεκριμένο ΣΕΑ, μετά από τις «πράσινες» κτηριακές πιστοποιήσεις, καθίσταται το πρώτο σημείο σε αυτοκινητόδρομο που παρέχει το συγκεκριμένο, φιλικότερο προς το περιβάλλον, καύσιμο.

Πλέον οι ΣΕΑ Ψαθόπυργου παρέχουν όλα τα είδη καυσίμου: βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο (LPG), φυσικό αέριο (CNG) και ηλεκτροφόρτιση.

Σχολιάζοντας την ανωτέρω εξέλιξη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, δήλωσε ότι «πιστεύουμε σε μια περιβαλλοντικά βιώσιμη οδική υποδομή. Ο στόχος μας είναι να λειτουργούμε έναν αυτοκινητόδρομο καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεισφέρει και η λειτουργία των πρώτων πρατηρίων φυσικού αερίου στον Ψαθόπυργο.

Είμαστε ο πρώτος αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα που εγκατέστησε ταχυφορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων τον Ιανουάριο του 2018 στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Ψαθοπύργου.

Και συνεχίζουμε με πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, συμμετέχοντας σε εθνικούς και παγκόσμιους στόχους για τη μείωση ενεργειακής κατανάλωσης, ανθρακικού αποτυπώματος και εκπομπών ρύπων».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο