ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣε 2,5 μήνες εκκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες στο Πάτρα – Πύργος. Τη Βουλή ενημέρωσε ο Χρ. Σπίρτζης

Σε 2,5 μήνες εκκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες στο Πάτρα – Πύργος. Τη Βουλή ενημέρωσε ο Χρ. Σπίρτζης

Τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, σχετικά με τις συμβάσεις κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος ενημέρωσε, σήμερα, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα τον υπουργό Μεταφορών, έως το τέλος Μαρτίου εκτιμάται ότι θα έχουν υπογραφεί όλες οι συμβάσεις, με αποτέλεσμα «οι μπουλντόζες να ξεκινήσουν σε περίπου 2,5 μήνες από σήμερα».

Οι απαντήσεις σχετικά με τις συμβάσεις για τη κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

Οι απαντήσεις στα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με τις συμβάσεις για τη κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

Posted by Χρήστος Σπίρτζης on Wednesday, February 27, 2019

«Αν δεν γίνονταν οκτώ διαγωνιστικές διαδικασίες, δηλαδή δεν ανέβαινε ο ανταγωνισμός για να έχουμε εκπτώσεις του 50%, δεν θα είχαμε αυτοκινητόδρομο, δεν θα είχαμε χρηματοδότηση του έργου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός.

Σημειώνεται ότι το Πάτρα – Πύργος αποσχίστηκε από την παραχώρηση της Ολυμπίας Οδού και διαιρέθηκε σε 8 επιμέρους τμήματα.

Σε 6 από τις 8 εργολαβίες έχει οριστεί οριστικός ανάδοχος, ενώ απομένουν δύο εργολαβίες, το 2ο και το 3ο τμήμα, ώστε να καταλήξουν οριστικά.

H ενημέρωση σχετικά με τις συμβάσεις για τη κατασκευή του "Πάτρα – Πύργος"

H ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με τις συμβάσεις για τη κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος #vouli

Posted by Χρήστος Σπίρτζης on Wednesday, February 27, 2019

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο