ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣτην έκδοση senior ομολόγου, αξίας 50 εκατ. ευρώ και λήξη το 2024, προχωρά η Ελλάκτωρ

Στην έκδοση senior ομολόγου, αξίας 50 εκατ. ευρώ και λήξη το 2024, προχωρά η Ελλάκτωρ

Η Ελλάκτωρ ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Ellaktor Value PLC προτίθεται να προβεί στην έκδοση πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών, ονομαστικής αξίας 50 εκατ. ευρώ, με επιτόκιο 6⅜% και λήξη το 2024.

Σύμφωνα με χρηματιστηριακή ανακοίνωση, οι όροι και οι προϋποθέσεις των νέων ομολογιών θα είναι οι ίδιοι/ες με εκείνους/νες των πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών συνολικής ονομαστικής αξίας 600 εκατ. ευρώ λήξεως το 2024, τις οποίες είχαν εκδοθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

«Οι νέες ομολογίες θα αποτελούν ενιαία σειρά και αναμένεται να ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τις Υφιστάμενες Ομολογίες για όλους τους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, απαλλαγών από υποχρεώσεις (waivers), τροποποιήσεων όρων, εξοφλήσεων και προσφορών για την επαναγορά τους.

Οι πρόσοδοι της Έκδοσης θα διατεθούν (i) για τη χρηματοδότηση κεφαλαιουχικών δαπανών σχετικών με τις δραστηριότητες των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των παραχωρήσεων, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για το 2020, (ii) για την καταβολή σχετικών αμοιβών και εξόδων, και (iii) για γενικούς εταιρικούς σκοπούς.

Δεν δύναται να διασφαλιστεί ότι η Έκδοση θα πραγματοποιηθεί για το προαναφερθέν συνολικό ποσό ή ότι θα ολοκληρωθεί» σύμφωνα με την εταιρεία.

Οι HSBC Bank plc, Citigroup Global Markets Limited και J.P. Morgan Securities plc, θα ενεργήσουν από κοινού ως Γενικοί Συντονιστές (Joint Global Coordinators) και Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunners), η Goldman Sachs International θα ενεργεί ως Συνδιαχειριστής του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunner) και οι Alpha Bank,Eurobank Ergasias, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος , Τράπεζα Πειραιώς, Ambrosia Capital, AXIA Ventures Group και EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ θα ενεργούν ως Συνδιαχειριστές (Co-Managers) σχετικά με την Έκδοση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο