ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣτην ανάπτυξη «Διαδραστικού Εργαλείου Υπολογισμού Χιλιομετρικών Αποστάσεων» προχωρά το υπ. Μεταφορών

Στην ανάπτυξη «Διαδραστικού Εργαλείου Υπολογισμού Χιλιομετρικών Αποστάσεων» προχωρά το υπ. Μεταφορών

Στην ανάπτυξη ενός «Διαδραστικού Εργαλείου Υπολογισμού Χιλιομετρικών Αποστάσεων» προχωρά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. ως εξής

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο «Οδηγός Χιλιομετρικών Αποστάσεων» του οδικού δικτύου της χώρας δεν έχει τροποποιηθεί από το 2006 μέχρι σήμερα, ενώ ένα σημαντικό μέρος του οδικού δικτύου της χώρας δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτόν και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μετακίνησης των χρηστών και πρέπει να αντικατασταθεί.

Γενικότερα, στόχος του «Δ.Ε.Υ.Χ.Α» είναι η αντικατάσταση της χρήσης του έντυπου «Οδηγού Χιλιομετρικών Αποστάσεων» του οδικού δικτύου της χώρας της Γ.Γ.Δ.Ε. του πρώην υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις πιστοποίησης των διανυόμενων αποστάσεων των μετακινουμένων, στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο της χώρας.

Ο υπολογισμός και η πιστοποίηση της διανυόμενης απόστασης θα γίνεται με καθορισμό σημείων αναφοράς (σημείο αφετηρίας – σημείο προορισμού), ενώ παρέχεται η δυνατότητα από την εφαρμογή της εποπτικής παρουσίασης της προτεινόμενης διαδρομής, καθώς και της έκδοσης εγγράφου πιστοποίησης αυτής. Ο υπολογισμός της διανυόμενης απόστασης βασίζεται σε σύνολα συγκεκριμένων γεωγραφικών δεδομένων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο