ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣυνεχίζει τις εργασίες για το αναλογικό σύστημα διοδίων η Ολυμπία Οδός. Ρυθμίσεις στον κόμβο Ζευγολατιού

Συνεχίζει τις εργασίες για το αναλογικό σύστημα διοδίων η Ολυμπία Οδός. Ρυθμίσεις στον κόμβο Ζευγολατιού

Ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στους κλάδους εξόδου και εισόδου προς Πάτρα θα εφαρμοστεί, στις 22 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, στον κόμβο Ζευγολατιού (Χ.Θ. 95,0), για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων, που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της Ολυμπίας οδού.

Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και των γειτονικών Κόμβων Κιάτου (Χ.Θ. 105,8) και Αρχαίας Κορίνθου (Χ.Θ. 86,2), όπως φαίνεται στο σχηματικό διάγραμμα.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα  υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα.

Η “Ολυμπία Οδός” παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο