ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣυνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Αττικής. Ποιοι δρόμοι ακολουθούν άμεσα και ποιοι μετά το Πάσχα

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Αττικής. Ποιοι δρόμοι ακολουθούν άμεσα και ποιοι μετά το Πάσχα

Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος πραγματοποίησαν επίσκεψη  σε έργα που υλοποιούνται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι, στους 8 Δήμους αρμοδιότητας  του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής είναι σε εξέλιξη το έργο «Ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών του Δήμου Αθηναίων», το οποίο έχει προϋπολογισμό 4,94 εκατ. ευρώ.

Ήδη, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στις οδούς Νίκης, Βουλής, Αριστείδου και Αμερικής στον δήμο Αθηναίων, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν μπει στο πρόγραμμα οι ασφαλτοστρώσεις στις παρακάτω οδούς:

Οδοί Από Έως
Ολοκληρωμένα Τμήματα
Ασκληπιού Ακαδημίας Λεωφ. Αλεξάνδρας
Βουλής Φιλελλήνων Αιόλου
Αριστείδου
Σοφοκλέως Αριστείδου Πειραιώς
Αρδηττού Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας Λεωφ. Βουλιαγμένης
Λεωφόρος Υμηττού Φορμίωνος Λεωφ. Ηλιουπόλεως
Νίκης Καραγεώργη Σερβίας Φιλελλήνων
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας Λεωφ. Βασ. Κων/ντου
Άμεσα
Ευριπίδου Επίκουρου Δραγατσανίου Έναρξη 13/4/2020
Αμερικής Ακαδημίας Σταδίου Έναρξη 16/4/2020
Μετά το Πάσχα (19/4/20)
Ακαδημίας Πατησίων Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αναμένεται η ολοκλήρωση εργασιών της  εταιρείας κινητής τηλεφωνίας (οπτικές ίνες)
Ζωοδόχου Πηγής Αγάθου Ακαδημίας
Χαριλάου Τρικούπη Πανεπιστημίου Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Σόλωνος Τζώρτζ Κανάρη
Σωκράτους Μάρνης Ευριπίδου
Πατησίων Πανεπιστημίου Αγίας Λαύρας
3ης Σεπτεμβρίου Αγίου Μελετίου Ιουλιανού

Να σημειωθεί ότι, οι σχετικές εργασίες  ξεκίνησαν την 1η Οκτωβρίου 2019 και θα διαρκέσουν έως την 8η Μαΐου 2020, σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο