ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΤΑΙΠΕΔ: Ως τις 27 Μαρτίου οι προσφορές για τον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου

ΤΑΙΠΕΔ: Ως τις 27 Μαρτίου οι προσφορές για τον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου

Διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για την αξιοποίηση ακινήτου, συνολικής έκτασης 165.460,40 τ.μ., κείμενου στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου, προκήρυξε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για παραθαλάσσιο ακίνητο ανατολικά του οικισμού του Αντιρρίου πλησίον της απόληξης της καλωδιωτής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου (Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης). Το ακίνητο αποτελείται από 4  επιμέρους τμήματα και χρησίμευσε στο παρελθόν ως εργοταξιακός χώρος κατασκευής της γέφυρας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία φάση με Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους έως τις 27 Μαρτίου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Πρόσκλησης.

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias και η Cerved Property Services, λειτουργούν για λογαριασμό του Ταμείου, ως Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι και η “Μαχάς & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία” ως Νομικός Σύμβουλος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο