ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΤεχνική διαφορά μεταξύ υπ. Μεταφορών –Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου για την απόσταση πυροσβεστικών φωλεών εντός σηράγγων

Τεχνική διαφορά μεταξύ υπ. Μεταφορών –Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου για την απόσταση πυροσβεστικών φωλεών εντός σηράγγων

Τεχνική διαφορά υπάρχει μεταξύ του υπ. Μεταφορών και του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου για την τοποθέτηση πυροσβεστικών φωλεών εντός των σηράγγων.

Σύμφωνα με τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, ο οποίος αποσαφηνίζει ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα ασφάλειας, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της εταιρείας, με βάση πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα (όπως προβλέπονταν στη σύμβαση παραχώρησης και η οποία προβλέπει την τοποθέτηση φωλεών ανά 150 μέτρα) και της Ανεξάρτητης Αρχής ΔΑΣ (Διοικητική Αρχή Σηράγγων), η οποία τάσσεται υπέρ της εκτέλεσης των εργασιών, με βάση οδηγία του 1999, η οποία προβλέπει τοποθέτηση φωλεών ανά 50 μέτρα.

«Δεν υφίσταται κανένα θέμα ασφάλειας εντός των σηράγγων, είναι απλά μια τεχνική διαφορά, η οποία θα επιλυθεί μέσω Διαιτησίας», υποστηρίζει ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Διακοπή κυκλοφορίας στις σήραγγες

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας μέσω των τριών σηράγγων του τμήματος Ευαγγελισμός (Χ.Θ. 377+170) – Λεπτοκαρυά (Χ.Θ. 410+360) και στις δύο κατευθύνσεις  ως ακολούθως:

-από Τετάρτη 5/7/2017 και ώρα 22:00 έως και την Πέμπτη 6/7/2017 και ώρα 06:00 και

-από Πέμπτη 6/7/2017 και ώρα 22:00 έως και την Παρασκευή 7/7/2017 και ώρα 06:00 καθώς και

-κάθε Τετάρτη και Πέμπτη τις ίδιες ώρες έως και τις 10/8/2017.

Οι διακοπές αυτές είναι απαραίτητες για την εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών των σηράγγων.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο