ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΩς τα τέλη Μαρτίου οι αιτήσεις για το βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας»

Ως τα τέλη Μαρτίου οι αιτήσεις για το βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας»

Τέλος Μαρτίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων σχετικά με το ετήσιο βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας».

Οι φορείς που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα και να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής τους για το βραβείο καλούνται να υποβάλλον την υποψηφιότητά τους στη φόρμα που βρίσκεται ανηρτημένη στο επίσημο site του ΙΜΕΤ (https://www.imet.gr/awards/drasi.php) μέχρι την 31 Μαρτίου 2019 το αργότερο.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και η βράβευση και απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο 2019 σε ειδική τελετή.

To ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών) είναι ο κύριος ελληνικός ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους πανευρωπαϊκά.Από το 2018 το ΙΜΕΤ έχει θεσπίσει το ετήσιο βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας».

Στόχος του βραβείου είναι, σύμφωνα με τον διευθυντή του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, Δρ. Ευάγγελο Μπεκιάρη, «να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές προαγωγής της οδικής ασφάλειας, ώστε να τύχουν ευρείας εφαρμογής στη χώρα».

Το βραβείο απονέμεται σε Φορέα (Δημόσιο, Ιδιωτικό, Μικτό-Νομικό πρόσωπο: υπηρεσίες, εταιρείες, σχολεία δημόσια και ιδιωτικά, δημοτικές και αυτοδιοικητικές αρχές, Περιφέρειες, κοινωνικοί φορείς κ.λπ.) για σχετική δράση του που έχει ξεκινήσει ή βρισκόταν σε διαδικασία υλοποίησης εντός των 12 προηγουμένων μηνών από την καταληκτική ημερομηνία λήξης συμμετοχών.

Να σημειωθεί ότι, το βραβείο απονέμεται για δεύτερη χρονιά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο