ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΑπό τη Mobile Technology τα φορητά αξεσουάρ της iWALK στην ελληνική αγορά

Από τη Mobile Technology τα φορητά αξεσουάρ της iWALK στην ελληνική αγορά

Η Mobile Technology προχώρησε σε συνεργασία με την κορεάτικη iWALK για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για high-tech φορητά αξεσουάρ, όπως power banks με ενσωματωμένα καλώδια όλων των τύπων και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, UVC αποστειρωτής συσκευών για προστασία από τον Covid-19 που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως pad ασύρματης φόρτισης, καλώδια, ηχεία Bluetooth, ακουστικά κ.ά.

Τα προϊόντα της iWALK γνωρίζουν μεγάλη απήχηση σε περισσότερες από 40 χώρες, όπου ήδη διατίθενται, ενώ πλέον μπορούν και οι Έλληνες καταναλωτές να τα αποκτήσουν, αρχικά μέσω του Public Marketplace.

Τα προϊόντα της κορεάτικης εταιρείας προσεχώς θα είναι διαθέσιμα και από το e-shop της Mobile Technology τόσο για λιανική, όσο και για χονδρική πώληση.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «Η iWALK συγκαταλέγεται στα premium brands της διεθνούς αγοράς φορητών αξεσουάρ, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις σημαντικές διακρίσεις που έχει στο ενεργητικό της, όπως το βραβείο Global iBrands TOP 20, με το οποίο τιμήθηκε για δύο συναπτά έτη, το Electronics Design (στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης Global Sources Electronics), καθώς και το Best Battery Pack (από το συνέδριο CTIA).

Ο συνδυασμός καινοτομίας και αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της iWALK, οδήγησε τη Mobile Technology στη στρατηγική επιλογή να τα προωθήσει στην ελληνική αγορά.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και το πράττει, διατηρώντας σταθερή την προσήλωσή της σε εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που απλοποιούν την καθημερινότητα και προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο