ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΔιάκριση του ανανεωμένου site της Autohellas Hertz στα “e-Evolution Awards 2020”

Διάκριση του ανανεωμένου site της Autohellas Hertz στα “e-Evolution Awards 2020”

Ως κορυφαίο στην κατηγορία “Best in Travel & Tourism”, με την κατάκτηση του ασημένιου βραβείου και την αναγνώριση της αριστείας της σε κάθε επίπεδο, αναγνωρίστηκε στα “e-Evolution Awards 2020”, το ανανεωμένο site Autohellas Hertz (hertz.gr) που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον “αέρα”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «μία νέα πλατφόρμα η οποία μέσα σε διάστημα μόνο λίγων μηνών σημείωσε πολύ σημαντική αύξηση επισκεψιμότητας, τόσο από την εσωτερική αγορά, όσο και από το εξωτερικό συμβάλλοντας ουσιαστικά στην διαμόρφωση αποφάσεων για την επιλογή του ταξιδιωτικού προορισμού.

Η νέα, υψηλών προδιαγραφών υποδομή του site αποτελεί πόλο έλξης πελατών εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες -μέσα από ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης- διαθέσιμο σε 6 γλώσσες & προσβάσιμο από όλο το φάσμα των ψηφιακών συσκευών – και άμεσης ενημέρωσης του επισκέπτη για κάθε θέμα που τον απασχολεί γύρω από τον στόλο και τις υπηρεσίες της Autohellas Hertz.

Πιο συγκεκριμένα μέσω της ανανεωμένης διαδικασίας κράτησης, δίνει τη δυνατότητα επιλογής online αγοράς των extra services, γρήγορη αναβάθμιση κατηγορίας σε προνομιακή τιμή, ενημέρωση για νέες προσφορές σε real time και χρηματοδοτική μίσθωση. Όλα αυτά μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή».

Ο Δημήτρης Μαγγιώρος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Autohellas, με αφορμή την διάκριση στα e-Evolution Awards ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την διάκριση αυτή, η οποία έρχεται ως επιβράβευση της προσπάθειας μας, να ανταποκρινόμαστε με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο τόσο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, όσο και της αγοράς.

Βασικό μας όχημα η καινοτομία και προτεραιότητα μας, ο σχεδιασμός εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών με επίκεντρο την βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη και την παροχή γρήγορης πρόσβασης σε πληροφορίες, προσφέροντας συνεχώς ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες.

Η πορεία της Autohellas Hertz είναι μεγάλη μέσα στο χρόνο και το σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα μέσα στις εξελίξεις στην αγορά αλλά και να τις οδηγεί, κοιτάζοντας πάντα το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα το ανανεωμένο μας site, αποτελεί κυρίαρχο στις αναζητήσεις ενοικιάσεις αυτοκινήτου από το εξωτερικό και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση αποφάσεων αναφορικά με την επιλογή ενός ταξιδιωτικού προορισμού».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.hertz.gr/el/

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο