ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΗ καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων συνεπάγεται αύξηση της βιωσιμότητας για τις επιχειρήσεις

Η καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων συνεπάγεται αύξηση της βιωσιμότητας για τις επιχειρήσεις

Το 98% των επιχειρήσεων δηλώνουν πως έχουν επηρεαστεί από την τρέχουσα πανδημία, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της OPTIMUM, ενώ μία στις δύο επιχειρήσεις παρατήρησε μείωση της κερδοφορίας.

Σε αυτό το κλίμα, είναι απολύτως απαραίτητο για τις επιχειρήσεις να εξαλείψουν περιττά κόστη και να διασφαλίσουν τη ρευστότητά τους, προκειμένου να παραμείνουν βιώσιμες στις απρόβλεπτες συνθήκες της αγοράς, αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η OPTIMUM.

Η μη αποτελεσματική διαχείριση των αποθεμάτων μπορεί να προκαλέσει αυξημένο κόστος λειτουργίας, έλλειψη ρευστότητας και δυσαρέσκεια των πελατών.

Το aberon F-DRP, η λύση της OPTIMUM για την πρόβλεψη πωλήσεων και την αναπλήρωση αποθέματος της κεντρικής αποθήκης, καθώς και το aberon STORE REPLENISHMENT, για την αναπλήρωση αποθέματος των αποθηκών των καταστημάτων Λιανικής, βοηθούν τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν τον έλεγχο των αποθεμάτων τους, να μειώσουν δραστικά το στοκ και να βελτιώσουν την ανταπόκριση στους πελάτες τους.

Το σύστημα ενσωματώνει αλγορίθμους και διαδικασίες πρόβλεψης, που προσαρμόζονται αυτόματα στις ανάγκες και εποχικές συμπεριφορές των ειδών της εταιρείας, χωρίς την ανάγκη παρεμβολής ή ρύθμισης παραμέτρων από τον χρήστη.

Ο χρήστης ενεργοποιεί απλά τη διαδικασία της πρόβλεψης για ένα είδος, μία ομάδα ειδών ή για όλα τα είδη και η διεργασία τρέχει αυτόματα, δίνοντας αξιόπιστες προβλέψεις για χιλιάδες κωδικούς σε ελάχιστα λεπτά.

Με το F-DRP και το STORE REPLENISHMENT, η επιχείρηση μπορεί να δει άμεσα οφέλη, όπως:

-Μείωση αποθεμάτων και απαιτούμενου αποθηκευτικού χώρου,

-Μείωση του κόστους από την απαξίωση προϊόντων,

-Μείωση ελλείψεων στις παραγγελίες των πελατών,

-Μείωση κόστους μεταφοράς, με τη δημιουργία ακέραιων φορτίων,

-Αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο