ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΗ Siemens Mobility παρουσίασε το νέο τρένο Mireo Smart

Η Siemens Mobility παρουσίασε το νέο τρένο Mireo Smart

Η Siemens Mobility παρουσίασε το νέο τρένο Mireo Smart, το οποίο, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, επιτρέπει στους παρόχους σιδηροδρομικών μεταφορών να επεκτείνουν γρήγορα τη χωρητικότητά τους, προσφέροντας χαμηλό κόστος συντήρησης και υψηλό βαθμό αξιοπιστίας.

Ο Albrecht Neumann, CEO του Τροχαίου Υλικού της Siemens Mobility δήλωσε: «Το Mireo δίνει στους παρόχους συγκοινωνιών την ευκαιρία να ανταποκριθούν με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις χωρητικότητας και να επεκτείνουν γρήγορα τους στόλους τους με ένα τυποποιημένο προϊόν με σύντομους χρόνους παράδοσης. Οι πελάτες μας επωφελούνται από μια ελκυστική τιμή, μεγάλη αξιοπιστία και προαιρετικά πακέτα υπηρεσιών».

Η νέα αμαξοστοιχία τριών βαγονιών μειώνει το χρονικό διάστημα μεταξύ της παραγγελίας και της θέσης σε λειτουργία σε 18 μήνες κατ’ ανώτατο όριο.

Οι πωλήσεις γίνονται με ένα έντυπο δεδομένων, με βέλτιστο εξοπλισμό και με σταθερούς όρους, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το τριών βαγονιών Mireo Smart έχει 214 καθίσματα, 21 θέσεις για στάθμευση ποδηλάτων, δύο περιοχές για αναπηρικά αμαξίδια, επικοινωνία αμαξοστοιχίας-εδάφους, κλιματισμό, υπηρεσία διαδικτύου, οθόνες πληροφοριών για τους επιβάτες, μεγάλες οθόνες TFT στις περιοχές εισόδου και πλήρη επιτήρηση ασφαλείας.

Το Mireo Smart βασίζεται στην πλατφόρμα Mireo, από την οποία έχουν γίνει παραγγελίες για 180 τρένα μέχρι σήμερα, ενώ τα πρώτα τρένα Mireo εξυπηρετούν επιβάτες στο δίκτυο της κοιλάδας του ποταμού Ρήνου στη Γερμανία από τον Ιούνιο του 2020.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο