ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΠιλοτική εγκατάσταση της λύσης Click & Collect για την ACS από την M. Technology

Πιλοτική εγκατάσταση της λύσης Click & Collect για την ACS από την M. Technology

Μετά την επίσημη διάθεση της λύσης Click & Collect στην Ελλάδα, η Mobile Technology θα εξοπλίσει προσεχώς την ACS με ανθεκτικές θυρίδες KePol.

Το πιλοτικό έργο ξεκινά με πέντε σταθμούς θυρίδων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία εντός Αττικής, ενώ θα περιλαμβάνουν ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού, barcode scanners για την σάρωση κουπονιών-vouchers από κινητά, καθώς και POS-εκτυπωτή για την πληρωμή κατά την παραλαβή δεμάτων και την έκδοση της αντίστοιχης απόδειξης.

Οι θυρίδες της KEBA AG που θα αποκτήσει η ACS θα εξυπηρετούν τους παραλήπτες δεμάτων, με τη μέθοδο του self-service ανέπαφα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Με αυτή την κίνηση, η ACS στοχεύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της και ταυτόχρονα, στην άμεση αποσυμφόρηση του μεγάλου όγκου παραδόσεων, με τις οποίες έχει επιφορτιστεί τους τελευταίους μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης του έργου, θα ακολουθήσει η εγκατάσταση 100+ σταθμών με θυρίδες KePol πανελλαδικά, ακολουθώντας το παράδειγμα κορυφαίων εταιρειών του κλάδου διεθνώς, όπως είναι οι DHL και Swiss Post.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο εταιρείες, καθώς η Mobile Technology από το 2008 μέχρι σήμερα προμηθεύει την ACS με εξειδικευμένο εξοπλισμό για τον στόλο της.

Επιπρόσθετα, παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στην εφαρμογή proof of delivery, αλλά και στα τερματικά-εκτυπωτές που χρησιμοποιούν οι διανομείς της, αξιοποιώντας το ειδικά διαμορφωμένο Call Center της.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο