ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑSocial distancing εντός εργασιακού χώρου με το περικάρπιο Close-To-Me

Social distancing εντός εργασιακού χώρου με το περικάρπιο Close-To-Me

Η Mobile Technology προχώρησε στην εκπροσώπηση του ιταλικού οίκου Partitalia, προκειμένου να λανσάρει στην ελληνική αγορά τα εξειδικευμένα προϊόντα του.

Πρόκειται για νέα τεχνολογική τάση που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ανταποκρίνεται στην επιτακτική ανάγκη για κοινωνική αποστασιοποίηση στα εργασιακά περιβάλλοντα.

Το ελαφρύ περικάρπιο Close-To-Me αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να διαφυλάξουν την υγεία του προσωπικού τους, άρα και τη δημόσια υγεία.

Οι υπάλληλοι και επισκέπτες της επιχείρησης μπορούν, φορώντας τη συσκευή, να ειδοποιούνται ηχητικά ή μέσω λειτουργίας δόνησης, όταν πλησιάζουν ο ένας τον άλλο περισσότερο από την προκαθορισμένη απόσταση ασφαλείας που συνιστούν οι ειδικοί.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η εφαρμογή του μέτρου κοινωνικής αποστασιοποίησης εντός συγκεκριμένων χώρων, όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, γραφεία επιχειρήσεων, πολυκαταστήματα λιανικής, νοσοκομεία, σχολεία κ.ά.

Το περικάρπιο Close-To-Me είναι συμβατό με Bluetooth BLE, λειτουργεί με μπαταρία που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε σκόνη και υγρασία (IP65).

Επιπρόσθετα, αποθηκεύει αυτοματοποιημένα στο cloud το ιστορικό των «συναντήσεων» κάθε ID έτσι, ώστε στην περίπτωση που υπάρξει ύποπτο περιστατικό ή και κρούσμα, να διευκολυνθεί η ιχνηλάτηση των επαφών του μέσω Gateway ή Mobile App.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο