ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΣε λειτουργία η eCommerce Logistics, απευθύνεται σε eShops και FMCG Brands

Σε λειτουργία η eCommerce Logistics, απευθύνεται σε eShops και FMCG Brands

Η eCommerce Logistics ανακοίνωσε ότι αποτελεί την πρώτη 3PL εταιρεία που απευθύνεται αποκλειστικά για ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα και ειδικότερα σε eShops και FMCG Brands.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το εν λόγω εγχείρημα ήρθε να υποστηρίξει «λιανέμπορους και μάρκες καταναλωτικών αγαθών που δραστηριοποιούνται στον διαρκώς ανερχόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου».

Η eCommerce Logistics προσφέρει στις εγκαταστάσεις της εξειδικευμένες υπηρεσίες αποθήκευσης, συλλογής και διαχείρισης ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Επίσης, προσφέρει σε eShops και εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν Direct to Consumer μοντέλο (D2C), υπηρεσίες, όπως αυθημερόν αποστολή στην Αττική, ειδικές συσκευασίες, operations data analysis και έρευνες ικανοποίησης πελατών μετά την παράδοση.

«Το Lockdown του Μαρτίου και η ταχεία άνοδος του eCommerce στην χώρα, ανέδειξε πρωτοφανείς ανάγκες σε παραδόσεις παραγγελιών, δυσχεραίνοντας τη ζωή εταιρειών και καταναλωτών.

Η ιδέα για την eCommerce Logistics όμως είχε έρθει πολύ πριν τον κορωνοϊό, καθότι στα 12 χρόνια δραστηριοποίησής μου στο eCommerce, τα Logistics ήταν πάντα το αδύναμο σημείο όλων των επιχειρηματιών, και ένας τομέας που απαιτεί τεράστια επένδυση χρόνου, χρήματος και τεχνογνωσίας», αναφέρει ο Μιχάλης Καρυπίδης, ιδρυτής και Managing Partner της eCommerce Logistics.

Η ιδρυτική ομάδα της eCommerce Logistics αποτελείται από τους Μιχάλη Καρυπίδη ιδρυτή και Managing Partner της εταιρείας, Παναγιώτη Γκεζερλή CEO και ιδρυτή της Convert Group, Έλενα Χαϊλαζοπούλου Deputy CEO και Director of Product Innovation στην Convert Group και Νίκο Βαρβαδούκα Chief Omnichannel Officer στην Cosmos Sport S.A.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο