ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΣυνεργασία Mobile Technology – KEBA AG για την εγκατάσταση KePol lockers στην Ελλάδα

Συνεργασία Mobile Technology – KEBA AG για την εγκατάσταση KePol lockers στην Ελλάδα

Η Mobile Technology συνεργάζεται με την KEBA AG, προκειμένου να εγκαθιστά την ολοκληρωμένη λύση Click & Collect της αυστριακής εταιρείας, καθώς και να παρέχει την πλήρη τεχνική υποστήριξή της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η λύση Click & Collect περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες θυρίδες δεμάτων (KePol lockers), οι οποίες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές (π.χ. σε ακραίες καιρικές συνθήκες, βανδαλισμούς κ.λπ.), ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε εσωτερικούς, είτε σε εξωτερικούς χώρους. Διατίθενται σε ποικιλία συνθέσεων και διατάξεων, ενώ είναι ευέλικτες για περαιτέρω διαμόρφωση, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Τα KePol lockers συνοδεύονται από το λογισμικό KePol που παρέχει πλατφόρμα, η οποία ενσωματώνεται εύκολα στο εκάστοτε κεντρικό σύστημα και επιτρέπει τον συνεχή έλεγχο των θυρίδων σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της χωρητικότητάς τους, παράλληλα με την προστασία του περιεχομένου τους.

Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα για πληρωμές μέσω POS κατά την παραλαβή δεμάτων, καθώς και για την έκδοση της αντίστοιχης απόδειξης. Η λύση απευθύνεται τόσο σε εταιρείες ταχυμεταφορών, όσο και σε επιχειρήσεις λιανικής που επιθυμούν να διαχειριστούν αυτόνομα τις παραδόσεις τους, αλλά μπορεί εξίσου εύκολα να αξιοποιηθεί π.χ. από εταιρείες που παραδίδουν έτοιμα γεύματα.

Με την αυτοματοποιημένη λύση Click & Collect οι παραλαβές – παραδόσεις γίνονται ανέπαφα χωρίς χρονικούς περιορισμούς (24/7), δίνοντας λύση τόσο στο επίκαιρο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγορά λόγω της πανδημίας, όσο και στην προϋπάρχουσα ανάγκη των επιχειρήσεων να επιταχύνουν και να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Η λύση της KEBA έχει καθιερωθεί ως η πλέον αξιόπιστη στην κατηγορία της στην Ευρώπη, καθώς υλοποιήθηκε για πρώτη φορά πιλοτικά το 2001 σε συνεργασία με την DHL στη Γερμανία και από τότε μέχρι σήμερα, έχει κατορθώσει να εγκαταστήσει περισσότερες από 15.000 θυρίδες KePol για λογαριασμό εταιρειών του βεληνεκούς της Swiss Post (ταχυμεταφορές, υπηρεσίες πλυντηρίου και εκτύπωση ετικετών), Spar (F & B), AlzaBox (ηλεκτρονικά είδη), Quadient (logistics) κ.α.

Η δυνατότητα της λύσης Click & Collect να προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες διαφορετικών κλάδων ήταν ο λόγος που η Mobile Technology επέλεξε την KEBA AG, δεδομένου ότι θα μπορούσε να ωφελήσει άμεσα σημαντικό μέρος των υφιστάμενων πελατών της, οι οποίοι κατέχουν ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά ταχυμεταφορών, τροφίμων-ποτών, logistics κ.ο.κ.

Με την ολοκλήρωση αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, η Mobile Technology μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της KEBA AG, ώστε να συμβάλλει αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του first and last mile delivery δεμάτων των ελληνικών επιχειρήσεων τη στιγμή που το χρειάζονται περισσότερο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο