ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΔώρα και προσφορές για τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN

Δώρα και προσφορές για τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN

Η AEGEAN στέκεται κοντά στους επιβάτες της, και κατά τη διάρκεια του lockdown, προσφέροντας δώρα και προσφορές από συνεργάτες, που θα κάνουν την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη.

Με την πανδημία να συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας και να μας κρατά για λίγο ακόμη στο σπίτι, η AEGEAN δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του Miles+Bonus να εξασφαλίσουν μοναδικά δώρα και προσφορές από την COSMOTE, την IKEA, την INTERSPORT, αλλά και το BOX.

Τα δώρα της AEGEAN είναι ήδη διαθέσιμα και τα μέλη του Miles+Bonus* μπορούν να ξεκλειδώσουν κάθε ένα από αυτά μέσα από τον Miles+Bonus λογαριασμό τους, με μόλις 500 μίλια.

Δώρα και προσφορές για μέλη του Miles+Bonus, όσο μένουμε σπίτι

-30€ Εκπτωτικό κουπόνι στην IKEA για αγορές από 200€ και πάνω, για μία καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι

-20€ Εκπτωτικό κουπόνι από την INTERSPORT για αγορές σε αθλητικά ρούχα και παπούτσια αξίας από 100€ και πάνω, για ακόμα καλύτερη ποιότητα ατομικής άθλησης και άνεση στο σπίτι

-Δώρα από την COSMOTE για Internet στο κινητό και ψυχαγωγία στο σπίτι

-Δωρεάν πόντοι στην υπηρεσία online delivery φαγητού BOX για ηλεκτρονικές παραγγελίες κατά τη διάρκεια του lockdown

Οι επιβάτες μπορούν να ξεκλειδώσουν την προσφορά μέσα από το λογαριασμό Miles+Bonus

-Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com

-Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Miles+Bonus

-Επιλέξτε μια ή περισσότερες από τις προσφορές

-Ξεκλειδώστε τις προσφορές της επιλογής σας εξαργυρώνοντας μόνο 500 μίλια για την κάθε μια που επιλέγετε

-Αποκτήστε αυτόματα ένα ειδικό κουπόνι ανά προσφορά που είναι διαθέσιμο για άμεση χρήση

*Οι προσφορές ισχύουν για μέλη του Miles+Bonus που έχουν τουλάχιστον μια πτήση καταχωρημένη στο λογαριασμό τους. Τα μέλη που θα γραφτούν τώρα στο Miles+Bonus θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την προσφορά εφόσον καταχωρήσουν μια πτήση στο λογαριασμό τους σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος για αναδρομική καταχώρηση πτήσεων μέχρι και 12 μήνες μετά από το ταξίδι.

Η επέκταση της βαθμίδας των μελών για 6 επιπλέον μήνες, η μείωση κατά 25% του απαιτούμενου αριθμού μιλίων για τη διατήρηση όλων των βαθμίδων και άλλα επιπρόσθετα οφέλη που συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση των προνομίων του προγράμματος Miles+Bonus είναι μερικές μόνο από τις ενέργειες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει η εταιρεία τους τελευταίους μήνες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο