ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΑντιπροσώπευση της Power Electronics από την UTECO στην αγορά φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων

Αντιπροσώπευση της Power Electronics από την UTECO στην αγορά φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων

Επεκτείνει τη συνεργασία της με την ισπανική Power Electronics SrL η UTECO και συμπεριλαμβάνει την αντιπροσώπευση της Power Electronics στην αγορά των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, με τη σειρά φορτιστών ΝΒ.

Η σειρά φορτιστών ΝΒ περιλαμβάνει φορτιστές για οικιακή και επαγγελματική χρήση, τόσο για AC φόρτιση (NB Wall, NB City), με ισχύς έως τα 22 kWAC, όσο και για DC φόρτιση, τόσο με Single DC Chargers (ΝΒ50) όσο και για Multi DC chargers (ΝΒ Station, NB Station HV), με ισχύς έως τα 600 kWDC, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ηλεκτρικού οχήματος, ανεξαρτήτου μεγέθους και ισχύος φόρτισης και παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης.

Σύμφωνα με την εταιρεία «η πλήρης γκάμα φορτιστών αλλά και παρελκόμενων, δύναται να καλύψει κάθε απαίτηση, όσο απαιτητική κι αν είναι, ενώ η καλαίσθητη σχεδίασή τους, εξασφαλίζει την όμορφη ενσωμάτωση των φορτιστών στον περιβάλλοντα χώρο.

Τέλος, η εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών αλλά και η 24/7/365 απομακρυσμένη υποστήριξη της Power Electronics, χωρίς επιπλέον χρέωση, εξασφαλίζει τη μέγιστη διαθεσιμότητα των φορτιστών και την ορθή κι απροβλημάτιστη λειτουργία τους».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο