ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΈρχεται ανασχηματισμός και μετά… εκλογές; (Δημοσκόπηση)

Έρχεται ανασχηματισμός και μετά… εκλογές; (Δημοσκόπηση)

Φούντωσαν για τα καλά οι φήμες περί επικείμενου ανασχηματισμού. Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό εντός των επόμενων ημερών.

Όπως μεταδίδεται, θα πρόκειται για δομικό ανασχηματισμό, δηλαδή θα επέλθουν αρκετές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, με προσθήκες νέων προσώπων.

Αυτή η δημοσκόπηση δεν δέχεται πλέον ψήφους

Πρέπει να προχωρήσει σε ανασχηματισμό ο Πρωθυπουργός;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ πολιτικών συντακτών, δεν αναμένονται αλλαγές στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Για το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπάρχουν αναφορές ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά και αναφορές ότι θα υπάρξουν, με πιθανό υποψήφιο στη θέση του υπουργού, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Για το υπουργείο Τουρισμού, οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα σημειωθεί αλλαγή, ενώ για το υπουργείο Ανάπτυξης, αμετακίνητος εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης.

Οι συζητήσεις για ανασχηματισμό… άνοιξαν και μια νέα συζήτηση. Θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός σε πρόωρες εκλογές το 2021, πιθανότατα το Σεπτέμβριο;

Οι απόψεις, όπως και οι… εισηγήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο διίστανται. Άλλωστε, μεσολαβούν αρκετοί μήνες, με αρκετούς ευμετάβλητους παράγοντες…

Αυτή η δημοσκόπηση δεν δέχεται πλέον ψήφους

Θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές το 2021;

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο