ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΈως το… Μέγαρο Μαξίμου θέλουν να φτάσουν οι ταχυδρομικοί

Έως το… Μέγαρο Μαξίμου θέλουν να φτάσουν οι ταχυδρομικοί

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζήτησαν οι εργαζόμενοι στα ταχυδρομεία και ειδικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών, προκειμένου να του εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τον ταχυδρομικό κλάδο και την μελλοντική πορεία των ΕΛΤΑ.

Το τελευταίο διάστημα, μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης των ΕΛΤΑ έχουν εκδηλωθεί σοβαρές διαφωνίες γύρω από την εφαρμογή του πλάνου βιωσιμότητας του Οργανισμού.

Το εν λόγω σχέδιο περιλαμβάνει σημαντικές επιχειρησιακές και οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες επικεντρώνονται, κυρίως, στη συρρίκνωση του λειτουργικού κόστους και των δαπανών προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι το χαρακτηρίζουν «αντιαναπτυξιακό» και πριν από λίγες ημέρες διοργάνωσαν συλλαλητήριο, το οποίο συγκέντρωσε 2.000 – 2.500 ταχυδρομικούς.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εισηγήσεις περί άμεσης ενεργοποίησής του, προκειμένου ο Οργανισμός να αντιμετωπίσει προβλήματα ταμειακής ρευστότητας.

Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι συνομιλίες μεταξύ των δυο πλευρών και όχι μόνο, με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο