ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣ«Δίψα» τοπικών κοινωνιών για τους νέους δρόμους. Παρακολούθηση εγκαινίων από τα… βράχια

«Δίψα» τοπικών κοινωνιών για τους νέους δρόμους. Παρακολούθηση εγκαινίων από τα… βράχια

Η πολυπόθητη ανάπτυξη έρχεται μέσα από τα μεγάλα έργα υποδομών, τα οποία δημιουργούν απασχόληση, αναζωογονώντας τον κατασκευαστικό και όχι μόνο κλάδο.

Στην περιφέρεια, τα μεγάλα έργα «αγκαλιάζονται» ίσως με μεγαλύτερη θέρμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χθεσινά εγκαίνια του τμήματος Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) – Πέρδικα του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός».

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που παραβρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων ήταν αρκετοί, όπως βουλευτές και εκπρόσωποι της Περιφέρειας και των δήμων.

Ωστόσο, δεν ήταν οι μοναδικοί παρευρισκόμενοι. Αρκετοί κάτοικοι των γύρω περιοχών, όπως φανερώνει η σχετική φωτογραφία, παρακολούθησαν τα εγκαίνια από τα… βράχια, αποδεικνύοντας τη «δίψα» τους για την ολοκλήρωση ενός αυτοκινητοδρόμου, που θα συμβάλλει σημαντικά, όχι μόνο στην οδική ασφάλεια, αλλά και στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών.

Υπενθυμίζεται ότι η παράδοση του εν λόγω τμήματος αντικαθιστά το σημερινό τμήμα της εθνικής οδού Άρτας – Ιωαννίνων, στο οποίο ήταν βαρύς ο φόρος αίματος, λόγω της μεγάλης συχνότητας τροχαίων δυστυχημάτων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο