ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΕσωτερικές έριδες στις «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ». Φταίει η… Ρένα Δούρου;

Εσωτερικές έριδες στις «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ». Φταίει η… Ρένα Δούρου;

Μετά την «ΣΤΑΣΥ» και την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Παναγιώτη Βόγκα, τομοντέλο της δυαρχίας φαίνεται ότι παρουσιάζει «αρρυθμίες» σε ακόμη έναν εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου Μεταφορών.

Πρόκειται για τις «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ». Πρόεδρος έχει οριστεί ο Δημήτρης Κελάφας, καθηγητής Μαθηματικών και  πρώην υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου και διευθύνων σύμβουλος ο Στυλιανός Κοροβέσης, πολιτικός επιστήμων, πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ και πρώην δήμαρχος Αγίου Στεφάνου.

Στην ταχυδρομική αγορά ακούγεται ότι οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες και ότιυπάρχει διάσταση απόψεων σε θέματα αρμοδιοτήτων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δ.σ. της εταιρείας είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής με τη Ρένα Δούρου, η οποία έχει έρθει σε αντιπαράθεση, σε θέματα υποδομών, με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Οι «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ», όπως υπογράμμισε ο νέος διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γιάννης Ζαρολιάγκης, δεν πρόκειται να απορροφηθούν, επί του παρόντος, από τη μητρική εταιρεία.

Πάντως, ο στόχος που έχει τεθεί για τη θυγατρική είναι συγκεκριμένος: διπλασιασμός του κύκλου εργασιών….

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο