ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΚρίσιμες αποφάσεις αναμένονται για την ΥΠΑ και την ΑΠΑ

Κρίσιμες αποφάσεις αναμένονται για την ΥΠΑ και την ΑΠΑ

Κρίσιμες αποφάσεις καλείται να λάβει, το επόμενο διάστημα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr από τον αεροπορικό κλάδο, τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου έχουν στην κατοχή τους και επεξεργάζονται τα νομοθετήματα της τελευταίας περιόδου που αφορούν τις δυο υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το οργανόγραμμα των δυο υπηρεσιών και ο αριθμός προσωπικού.

Παράλληλα, αναμένονται αποφάσεις και για τις διοικήσεις των δυο υπηρεσιών, δεδομένου ότι το προηγούμενο διάστημα διεξήχθησαν σχετικές διαδικασίες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • ένα ακόμα ανυπόγραφο άρθρο για την ΥΠΑ και την ΑΠΑ…..Το έγραψε δημοσιογράφος σας ή ο πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων συγκεκριμένης ειδικότητας της ΥΠΑ;;;; Και εάν το έγραψε δημοσιογράφος σας , για πέστε μου αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει η ΑΠΑ,, πώς ξεκινούν διαδικασίες για την τοποθέτηση διοίκησης στην ΑΠΑ (της ανύπαρκτης Υπηρεσίας); Προεκλογικά πάλι φανταζόταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος (;) ότι έγινε χωροταξικός διαχωρισμός ανάμεσα στην ΥΠΑ και στην ΑΠΑ; Γελάγανε και οι πέτρες στην ΥΠΑ αφού ήταν 1000% ανακρίβεια. Η σελίδα σας δεν ελέγχει τι δημοσιεύεται; ή δημοσιεύει ότι συμφέρει συγκρεκριμένη παράταξη – και σύλλογο της ΥΠΑ;;;;;;;;;;

    19 Ιουλίου, 2019

Αφήστε ένα σχόλιο