ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΟι αυτοκινητόδρομοι στο «βωμό» της επικοινωνιακής αντεπίθεσης της κυβέρνησης

Οι αυτοκινητόδρομοι στο «βωμό» της επικοινωνιακής αντεπίθεσης της κυβέρνησης

Είτε είναι κάποια χιλιόμετρα, είτε είναι κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιομέτρων, είτε είναι απλές… διαβάσεις, οι αυτοκινητόδρομοι και γενικότερα, τα δημόσια έργα χρησιμοποιούνται για την «επικοινωνιακή αντεπίθεση» της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, η κυβέρνηση, διαπιστώνοντας τις καθοδικές μετρήσεις στις δημοσκοπήσεις, «εξορμά» στην περιφέρεια.

Έτσι, μετά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που έχει ήδη ξεκινήσει «πορεία προς τον λαό» (π.χ. Κρήτη), σειρά παίρνουν κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, που μέσα στις γιορτές, πραγματοποιούν περιοδείες, με στόχο την προώθηση του κυβερνητικού έργου και την απευθείας επαφή με τους… προβληματισμένους ψηφοφόρους.

Για παράδειγμα, τρεις υπουργοί, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο υπουργός Επικράτειας Αλέκος Φλαμπουράρης, με αφορμή την παράδοση στην κυκλοφορία τμήματος της Ιόνιας Οδού, βρέθηκαν στην Αρτα και έδωσαν συνέντευξη Τύπου.

Αντίστοιχα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς έκανε περιοδεία στην Πάτρα και επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο