ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΟ υπ. Ναυτιλίας υπέρ του φιλέλληνα και επίτιμου Δημότη Αθηναίων Τζ. Πιτέλα

Ο υπ. Ναυτιλίας υπέρ του φιλέλληνα και επίτιμου Δημότη Αθηναίων Τζ. Πιτέλα

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται. Είναι γνωστές οι φιλελληνικές θέσεις που πολύ συχνά διατυπώνει ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή, Τζιάνι Πιτέλα.

Έτσι, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να τον ανακηρύξει επίτιμο Δημότη Αθηναίων δεν αποτελεί κάτι το παράδοξο.  

Ο υποψήφιος, και για την προεδρία της Ευρωβουλής, συναντήθηκε πρόσφατα με τον υπουργό Ναυτιλίας, σε επίσημη επίσκεψη που έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στις Βρυξέλλες, ως υπουργός Εσωτερικών τότε.

«Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι εξαιρετικά καλές και συναντώνται σε κάθε ευκαιρία, είτε στην Αθήνα, είτε στις Βρυξέλλες.

pitela koyr

Τους ενώνει ο σοσιαλιστικός χώρος, τον οποίον με θέρμη υποστηρίζουν, παραμένοντας σε στενή μεταξύ τους επικοινωνία», σχολιάζουν πολιτικοί αναλυτές.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Κουρουμπλής δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας και δηλώνει υπέρμαχος της υποψηφιότητας Πιτέλα για την προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θεωρώντας ότι ένας τέτοιος πολιτικός, σε μια τέτοια θέση, είναι ο καλύτερος σύμμαχος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, υποστηρίζουν συνεργάτες του υπουργού Ναυτιλίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο