ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΠολιτική ίντριγκα στη Βουλή στον διορισμό του Κ. Σπηλιόπουλου στον ΟΣΕ

Πολιτική ίντριγκα στη Βουλή στον διορισμό του Κ. Σπηλιόπουλου στον ΟΣΕ

Και… πολιτική ίντριγκα είχε η ακρόαση, στη Βουλή, του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Κώστα Σπηλιόπουλου.

Το Κίνημα Αλλαγής αποχώρησε από την διαδικασία, με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να επισημαίνει ότι «όπως γνωρίζετε, έχουμε καταγγείλει, ως Κίνημα Αλλαγής ότι η σημερινή θέση είναι προϊόν πολιτικής συναλλαγής μεταξύ της Ν.Δ. και του κ. Σπηλιόπουλου, που αφορούσε τις περιφερειακές εκλογές στην δυτική Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτά, εμείς δεν θα συμμετέχουμε στη διαδικασία και όπως καταλαβαίνετε, είμαστε αρνητικοί στην πρόταση της κυβέρνησης».

Τι απάντησε ο κ. Σπηλιόπουλος (στη φωτογραφία μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή);

«Αυτή η καταγγελία, πιστεύω, ότι είναι απολύτως αναληθής και είναι και άδικη.

Καταρχήν, εγώ δεν είμαι και δεν ήμουν βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή του ΚΙΝ.ΑΛ. εδώ και πολλά χρόνια από το 2015, όταν με απέκλεισε – ενώ ήμουν πρώτος σε σταυρούς βουλευτής στην Αχαΐα – η τότε ηγεσία, για ένα λόγο που δεν με εξηγήθηκε ποτέ, γιατί ήθελε κάποιον άλλο αρεστό σε αυτήν, στην Αχαΐα και έτσι έμεινα εκτός. Ουσιαστικά αποκόπηκα από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που έχω αποκοπεί. Διαφωνώ με την στρατηγική του κόμματος που έμπαιναν στην πολιτική, αλλά, να μου επιτρέψετε, με αυτή τη λογική, αλλά, είναι άδικη και δεν υπάρχει κανένα είδος αλήθειας», ανέφερε ο κ. Σπηλιόπουλος.

Αυτό που έχει σημασία και έχει επισημανθεί από το metaforespress.gr είναι ότι ο κ. Σπηλιόπουλος είναι ο μοναδικός, μέχρι στιγμής, που ανέλαβε καθήκοντα και προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.

Όπως επισημαίνουν πολιτικοί αναλυτές, ίσως αυτό αποδεικνύει ότι διαθέτει – απευθείας – διαύλους επικοινωνίας με το Μέγαρο Μαξίμου…

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο