ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣ«Στην ΕΕΤΤ δεν έβγαλαν τα ξίφη, αλλά τα… τριαντάφυλλα»

«Στην ΕΕΤΤ δεν έβγαλαν τα ξίφη, αλλά τα… τριαντάφυλλα»

Μετά τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη κατά της ΕΕΤΤ, ο οποίος έχει ζητήσει – άκομψα – τις παραιτήσεις των μελών της Ολομέλειας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι «θα τους στείλει φυλακή», θα περίμενε κανείς ότι, μόλις έφτανε ο «εκλεκτός» του στα γραφεία της Αρχής, θα σήμανε «πόλεμος».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Μεταφορών κατέθεσε, πέρσι τον Ιούλιο, στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο αναφορά, μαζί με έγγραφα, σχετικά με τη λειτουργία της ΕΕΤΤ και το διαγωνισμό για τη «Χορήγηση Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Ευρυεκπομπής» στην DIGEA.

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ και, επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσαμάκης ανέλαβε καθήκοντα πριν από λίγες ημέρες. Η τηλεπικοινωνιακή και ταχυδρομική αγορά ανέμενε, όπως ήταν φυσικό, την έναρξη των «εχθροπραξιών».

Αμ δε. Ο νέος πρόεδρος, ο οποίος γνωρίζεται με αρκετά στελέχη της ΕΕΤΤ, λόγω της ακαδημαϊκής του πορείας, διαπίστωσε ότι η Αρχή και καλά στελέχη έχει και έμπειρα. Μάλιστα, η ομιλία του προς το προσωπικό ήταν «ενωτική».   

Το καλό κλίμα μεταξύ του νέου προέδρου, των αντιπροέδρων και των μελών της Ολομέλειας επιβεβαιώθηκε και στην οικεία του Κύπριου πρέσβη.

Εκεί, η Cyta διεξήγαγε εκδήλωση για την είσοδό της στην καρτοκινητή τηλεφωνία. Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ ήταν μαζί με τα «στοχοποιημένα», από τον Χρ. Σπίρτζη, στελέχη της ΕΕΤΤ, δίνοντας την εντύπωση ότι έχει βρεθεί, τουλάχιστον επί του παρόντος, η “χρυσή ισορροπία”. 

Ήδη, η ΕΕΤΤ έχει πραγματοποιήσει 2 συνεδριάσεις της Ολομέλειας, καθότι τα θέματα που έχουν συσσωρευτεί είναι πολλά…

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο