ΑρχικήLOGISTICSΑπό τη GEFCO η παράδοση βαγονιών στο νέο εργοστάσιο του PSA Group στο Μαρόκο

Από τη GEFCO η παράδοση βαγονιών στο νέο εργοστάσιο του PSA Group στο Μαρόκο

Τα δύο πρώτα βαγόνια μετέφερε, τον περασμένο Δεκέμβριο, η GEFCO για να στηρίξει το νέο εργοστάσιο του Groupe PSA στην Κενίτρα στο Μαρόκο.

Σαράντα πέντε βαγόνια θα πραγματοποιήσουν το ταξίδι από το λιμάνι Saint-Nazaire στη Γαλλία στο λιμάνι της Ταγγέρης στο Μαρόκο έως το τέλος του 2019.

Συνολικά 47 βαγόνια θα μεταφέρουν νέα οχήματα στη σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει την Ταγγέρη με την Κενίτρα, όπου το PSA Groupe θα εγκαινιάσει νέα μονάδα.

Η παραγωγική ικανότητα για το εργοστάσιο της Κενίτρα αναμένεται να φθάσει τα 200.000 οχήματα ετησίως έως το 2020.

Η σύνδεση μεταξύ Κενίτρα και Ταγγέρης θα βοηθήσει το PSA Groupe να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους του αναφορικά με το νέο εργοστάσιο. Η παραγωγή στην Κενίτρα αναμένεται να φθάσει τα 100.000 οχήματα το 2019.

Η ομάδα της GEFCO συνεργάστηκε για να εξασφαλίσει την διεξαγωγή αυτής της περίπλοκης διαδικασίας που περιλαμβάνει δρομολόγηση βαγονιών από το λιμάνι του Saint Nazaire στη Γαλλία, ανακαίνιση και προσαρμογή των βαγονιών, φόρτωση τους σε πλοίο και παράδοση τους στο λιμάνι της Ταγγέρης.

Η λειτουργία των βαγονιών θα προχωρά μέσω του γραφείου των εθνικών σιδηροδρόμων του Μαρόκου (ONCF), μεταφέροντας οχήματα από το εργοστάσιο του PSA Groupe στην Κενίτρα στο λιμάνι της Ταγγέρης, προτού εξαχθούν στην Ευρώπη.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το PSA Groupe έχει εμπιστευτεί τη GEFCO για αυτό το συναρπαστικό έργο και είμαστε σίγουροι ότι διαθέτουμε τη κατάλληλη εμπειρία και τις ικανότητες για να το φέρουμε εις πέρας επιτυχώς», εξήγησε η Anne Lambusson, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, υπεύθυνη του λογαριασμού του PSA Groupe, στη GEFCO.

«Η μοναδική εμπειρία της GEFCO στην αλυσίδα εφοδιασμού μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την εξαιρετική πρόκληση και προσβλέπουμε ιδιαίτερα να συμβάλουμε στην στρατηγική ανάπτυξης των πελατών μας» συμπλήρωσε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο