ΑρχικήLOGISTICSΑπό τις 16 Νοεμβρίου δεκτές οι υποψηφιότητες για τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» του ILME

Από τις 16 Νοεμβρίου δεκτές οι υποψηφιότητες για τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» του ILME

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) συνεχίζει, για μία ακόμη χρονιά, τον επιτυχημένο και καταξιωμένο θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι στις 16 Νοεμβρίου ξεκινούν οι υποβολές των υποψηφιοτήτων.

Τα βραβεία του ILME στοχεύουν στην ανάδειξη της καλύτερης ελληνικής πρότασης, η οποία έχοντας εφαρμοσθεί στην πράξη προάγει την καινοτομία στην εφοδιαστική αλυσίδα και αφορά σε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, τον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα καθώς και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο των logistics.

Η πρόταση που θα διακριθεί, εφόσον πληροί τα κριτήρια, θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνισθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την κατάκτηση του αντίστοιχου ευρωπαϊκού βραβείου (ELA award – Project of the Year 2017) που απονέμει σε ετήσια βάση ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association).

Οι προτάσεις που θα λάβουν μέρος θα λάβουν τιμητικά βραβεία στην εκδήλωση που θα διοργανώσει το ILME για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας (European Supply Chain Day) στις 27/4/2017.

Το ILME προσκαλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής με εξωστρέφεια συμμετέχοντας ενεργά και ανταγωνιζόμενοι σε διεθνές επίπεδο για την καταξίωση των ελληνικών logistics.

Πληροφορίες: Λίνα Πάλλη, Γενική Γραμματέας, info@ilme.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο