ΑρχικήLOGISTICSΗ DHL αναμένει την μεγαλύτερη κίνηση όλων των εποχών στις ηλεκτρονικές αγορές

Η DHL αναμένει την μεγαλύτερη κίνηση όλων των εποχών στις ηλεκτρονικές αγορές

Μία πρωτοφανή περίοδο αιχμής, από άποψη όγκου αγορών και αποστολών στο διαδίκτυο, αναμένει η DHL Express το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει, τα άλματα της παγκοσμιοποίησης και της ψηφιοποίησης έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των εμπόρων που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, καθώς και την διεύρυνση των αγορών μέσω εφαρμογών, από τις οποίες οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προσφορές και προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο

Κατά συνέπεια, το διασυνοριακό εμπόριο μεγαλώνει διαρκώς τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η τρέχουσα χρονιά, οι καταναλωτές μετατοπίζουν μαζικά τις αγορές τους στο χώρο του διαδικτύου, όσο ποτέ άλλοτε.

Κάτι το οποίο θα γίνει ακόμα πιο εμφανές στις επερχόμενες δημοφιλείς ημέρες αγορών, όπως η “Black Friday” και η “Cyber Monday”, καθώς και ολόκληρη η περίοδος των Χριστουγέννων.

Με βάση τα παραπάνω, η DHL αναμένει την μεγαλύτερη κίνηση όλων των εποχών σε ό,τι αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές.

Έχοντας ήδη παρατηρήσει αύξηση του όγκου του ηλεκτρονικού εμπορίου της τάξης του 35% για το 2020, υπολογίζεται ότι η επερχόμενη περίοδος αιχμής θα προσεγγίσει αύξηση κοντά στο 50%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο