ΑρχικήLOGISTICSΕλληνική υποψηφιότητα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Ως τις 8 Μαρτίου οι αιτήσεις

Ελληνική υποψηφιότητα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Ως τις 8 Μαρτίου οι αιτήσεις

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics ανακοίνωσε επίσημα την συμμετοχή της, μέσω του Συνδέσμου, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2019 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Τα υποψήφια στελέχη του ευρύτερου επαγγελματικού χώρου θα πρέπει να είναι έως 34 χρόνων, να έχουν υποδείξει άριστες επιδόσεις στον εργασιακό τους χώρο για τρία έτη και να έχουν ευρεία γνώση της ψυκτικής εφοδιαστικής αλυσίδας.

Μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε τμήμα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών, διοικητικών, τεχνικών, μηχανικών, λογιστικών, πωλήσεων, χειρισμού, υπηρεσιών ή διαχείρισης.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλει την υποψηφιότητά του, αποστέλλοντας την στο mail του συνδέσμου info@cold.org.gr, το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο