ΑρχικήLOGISTICSΕπεκτείνεται στην κυπριακή αγορά η OnLineData. Συνεργασία με DIPA Business Solutions και LogosNet

Επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά η OnLineData. Συνεργασία με DIPA Business Solutions και LogosNet

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι εταιρείες OnLine Data, DIPA Business Solutions Ltd και LogosNet Services Ltd, με αντικείμενο την προώθηση στην αγορά του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα της Κύπρου και της ευρύτερης περιοχής των προϊόντων λογισμικού Supply Chain & Logistics της OnLine Data, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό cluster για την υποστήριξη υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα πρώτα προϊόντα και εφαρμογές θα διατίθενται στη κυπριακή αγορά από 1η Οκτωβρίου 2016.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, «Με σταθερά βήματα και συγκεκριμένα επενδυτικά πλάνα προχωράμε σε στρατηγική επέκταση των δραστηριοτήτων μας προκειμένου να ενισχύσουμε την παρουσία της εταιρείας μας εκτός Ελλάδας.

Στόχος μας είναι οι χώρες της ευρύτερης λεκάνης της Μεσογείου και εκτιμούμε ότι η Κύπρος είναι το εφαλτήριο για την εξωστρέφεια της εταιρείας μας».

O CEO της DIPA Business Solutions Ltd, κ. Παντελής Κούκος, ανέφερε ότι η συνεργασία με την OnLineData, όπως και το μνημόνιο συνεργασίας με τη LogosNet, διαμορφώνουν στην πράξη μια σταθερή συνεργασία που ενισχύει την έρευνα και ανάπτυξη στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και των πωλήσεων, με σκοπό σύντομα να διευρύνουν τα προϊόντα τους και σε άλλους τομείς υπηρεσιών και παραγωγικών διαδικασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της LogosNet Services Ltd κ. Γιάννης Δράκος δήλωσε ότι η LogosNet σταθερά επιδιώκει συνεργασίες και εντάσσει στο δίκτυο της προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με γνώμονα να καλύπτουν τις ουσιαστικές ανάγκες της καθημερινής παραγωγικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο