ΑρχικήLOGISTICSΕσπερίδα για την ευθύνη του παραγγελιοδόχου μεταφοράς, στις 29/11, στη Θεσ/νίκη, από τον ΣΥΝΔΔΕ&L

Εσπερίδα για την ευθύνη του παραγγελιοδόχου μεταφοράς, στις 29/11, στη Θεσ/νίκη, από τον ΣΥΝΔΔΕ&L

Εσπερίδα με θέμα «Η Ευθύνη του Παραγγελιοδόχου Μεταφοράς» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L) για τις επιχειρήσεις διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 16.30 – 20:30, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσσου, Θεσσαλονίκη) με κύριο ομιλητή το νομικό σύμβουλο του Συνδέσμου Γεράσιμο Μαλλιαρίτση.

Κατά την διάρκεια της Εσπερίδας ο Κώστας Καλογεράκος, εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος της “GREENWOODS Ltd Insurance Brokers” θα αναφερθεί σε θέματα ασφαλιστικής κάλυψης για την ευθύνη του διαμεταφορέα και όχι μόνο.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η θεματολογία που θα αναπτυχθεί είναι διαχρονικά επίκαιρη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη όχι μόνο για τα στελέχη όλων των βαθμίδων των εταιρειών του κλάδου που θα κληθούν να συμμετέχουν, αλλά και για τους έμμεσους και άμεσους συνεργάτες αυτών.

Ο Σύνδεσμος με δεδομένη την θέση των μελών του σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και την προσπάθεια στήριξης άνεργων νέων, συνεπικουρεί το έργο της ΕΕΔΕ στην υλοποίηση του Προγράμματος «Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας – logistics», στο πλαίσιο του οποίου οι καταρτιζόμενοι θα ολοκληρώσουν την πρακτική τους άσκηση σε εταιρείες του κλάδου.

Τις προοπτικές και τους στόχους του Προγράμματος θα αναπτύξει κατά την διάρκεια της Εσπερίδας ο Στέλιος Πολυχρόνης, διευθυντής Περιφερειακού τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του ΣΥΝΔΔΕ&L, στο τηλ. 210-9317941

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο