ΑρχικήLOGISTICSΗ χωροταξία της εφοδιαστικής στη Δυτική Αττική. Η πρόταση της Re.De-Plan

Η χωροταξία της εφοδιαστικής στη Δυτική Αττική. Η πρόταση της Re.De-Plan

Στο πλαίσιο της ημερίδας «Η Δυτική Αττική Logistics Center της Ελληνικής Επικράτειας», ο διευθύνων σύμβουλος της Re.De-Plan AE Μανώλης Μπαλτάς παρουσίασε τον αναλυτικό σχεδιασμό και τις προτάσεις της εταιρίας για τη χωροταξική αναδιοργάνωση και την επιχειρηματική αναζωογόνηση της περιοχής.

Ειδικότερα, ανέλυσε προτάσεις για την ανάπτυξη εννέα «Επιχειρηματικών Πάρκων» στη Δυτική Αττική από τον Ασπρόπυργο έως τα Μέγαρα.

Επίσης, ανέδειξε τα δεδομένα της «Μελέτης Πολεοδομικής Οργάνωσης» της άτυπης συγκέντρωσης της αχαρακτήριστης ζώνης του Ασπροπύργου, βορείως της Αττικής οδού, που έχει εκπονήσει η εταιρία για το Logistics Center της Δυτικής Αττικής.

Μιας περιοχής που οικοδομήθηκε άναρχα και ραγδαία τη τελευταία δεκαετία, που φιλοξένει τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του τομέα της εφοδιαστικής και υπόκειται στην ανάγκη ταχύτατης αναδιοργάνωσης, ενόψει της ανάπτυξης του Θριασίου Πεδίου.

Η συζήτηση στην ημερίδα ολοκληρώθηκε με την πλήρη ανάλυση των δυνατοτήτων και των πλεονεκτημάτων που πρέπει να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις logistics, στο πλαίσιο των Επιχειρηματικών Πάρκων Εφοδιαστικής Αλυσίδας που θεσμοθετήθηκαν με το Ν.4302/2014.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο