ΑρχικήLOGISTICSΗ Deutsche Post δήλωσε «έτοιμη» να μεταφέρει το εμβόλιο κατά του Covid – 19 παγκοσμίως

Η Deutsche Post δήλωσε «έτοιμη» να μεταφέρει το εμβόλιο κατά του Covid – 19 παγκοσμίως

Η γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών και ταχυδρομείου Deutsche Post AG ανακοίνωσε χθες ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να διανείμει παγκοσμίως εμβόλια κατά του Covid-19 και βρίσκεται σε επαφή με φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις για τις λεπτομέρειες, περιλαμβανομένης της ανάγκης μεταφοράς των σκευασμάτων σε χαμηλές θερμοκρασίες, όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Η ανακοίνωση της Deutsche Post AG ακολουθεί την προχθεσινή ανακοίνωση από τις Pfizer και BioNTech των πρώτων επιτυχημένων αποτελεσμάτων κλινικών δοκιμών εμβολίου που δείχνουν ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 που αναπτύσσουν είναι αποτελεσματικότητας άνω του 90%.

Η Deutsche Post AG διευκρίνισε ότι το δίκτυό της εξυπηρετεί περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως και ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της φαρμακοβιομηχανίας, όπου ευαίσθητα ιατρικά προϊόντα χρειάζονται αποθήκευση και συσκευασία σε διάφορες θερμοκρασίες.

“Η διανομή δεν θα αποτύχει εξαιτίας της οργάνωσης της μεταφοράς και αποθήκευσης (logistics)”, δήλωσε, στους δημοσιογράφους, ο διευθύνων σύμβουλος Φρανκ Απελ.

Ο Ουγκούρ Σαχίν, διευθύνων σύμβουλος της BioNTech, δήλωσε προχθές ότι το προϊόν θα πρέπει να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί κεντρικά σε θερμοκρασία -70 βαθμών Κελσίου.

Για την μεταφορά, προς και την διατήρηση στο κέντρο εμβολιασμού, μπορεί να διατηρηθεί για διάστημα πέντε ημερών σε θερμοκρασίες ψύξης, δήλωσε ο Σαχίν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η επιχείρηση μεταφοράς – αποθήκευσης – διανομής θα λειτουργήσει πολύ καλά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο