ΑρχικήLOGISTICSΗ FDL εισήγαγε τη χρήση ρομπότ στις αποθήκες της. Σχετικό video

Η FDL εισήγαγε τη χρήση ρομπότ στις αποθήκες της. Σχετικό video

Ο όμιλος FDL, σε συνεργασία με την εταιρεία GEEK+, που εξειδικεύεται σε Advanced Robotics & AI Solutions for Logistics, ανακοίνωσε τη χρησιμοποίηση των ρομπότ Geek Plus στις αποθήκες της.

Εδώ και ένα μήνα, ενσωματώθηκαν σε αποθήκη 8.500 τ.μ., 20 ρομποτικά έτοιμα να εξυπηρετήσουν “με ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία πάνω από 2.000 κωδικούς”,  όπως  αναφέρει  η εταιρεία. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Βασίλης Καρακουλάκης Βασίλης δήλωσε: «Σε συνέχεια της δήλωσης, αλλά και δέσμευσή μας, ότι θέλουμε -οι πελάτες μας να αισθάνονται τόσο περήφανοι για εμάς, όσο και εμείς για αυτούς- , συνεχίζουμε να ηγούμαστε τον εξελίξεων και ειδικά των τεχνολογικών όπως κάναμε πάντα, να φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να λειτουργούμε proactively.

Η νέα εποχή στα Logistics έφτασε και στην Ελλάδα, και είμαστε περήφανοι γιατί αυτό το καταφέραμε πρώτοι εμείς».

Αντίστοιχα, ο διευθύνων σύμβουλος Αχιλλέας Μάμαλης σχολίασε: «Το μέλλον έφτασε στην Ελλάδα και είναι τώρα.  Όποιος επιθυμεί να περάσει στη νέα εποχή B2C και στο same day delivery, στην FDL θα βρει πλέον τη λύση που θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Το νέο αυτό σύστημα, μπορεί να εφαρμοστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο retail, στο φάρμακο και το καλλυντικό, στα είδη ρουχισμού, τα καταναλωτικά προϊόντα κ.ά. Σύντομα θα γίνει και παρουσίαση της νέας τεχνολογίας και στους πελάτες μας, και στα ΜΜΕ».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο