ΑρχικήLOGISTICSΗ GEFCO αναλαμβάνει την προμήθεια 4PL υπηρεσιών στην Mecachrome

Η GEFCO αναλαμβάνει την προμήθεια 4PL υπηρεσιών στην Mecachrome

Η GEFCO Γαλλίας έγινε προμηθευτής 4PL υπηρεσιών για τη Mecachrome, επιχείρηση με ηγετική θέση στην μηχανική υψηλής ακρίβειας.

Η εν λόγω σύμβαση καθιστά τη GEFCO Γαλλίας τον αποκλειστικό συνομιλητή της Mecachrome για την οργάνωση των εθνικών ροών της εφοδιαστικής, καθώς και των ροών μεταξύ των γαλλικών, πορτογαλικών και μαροκινών μονάδων της.

Από τον Οκτώβριο του 2017, η GEFCO Γαλλίας διαχειρίζεται και οργανώνει όλε τις ροές από τις γαλλικές μονάδες της Mecachrome, καθώς και τις ροές μεταξύ των μονάδων της με τις πορτογαλικές και τις μαροκινές θυγατρικές της.

Η GEFCO Γαλλίας συντονίζει 21 μεταφορείς που μετακινούνται σε ροές μεταξύ εννέα εργοστασίων και των υπεργολάβων του κατασκευαστή.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις παγκόσμιες προκλήσεις και τις λειτουργικές ανάγκες της Mecachrome, η GEFCO Γαλλίας έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ένα πρωτόγνωρο μοντέλο 4PL.

Η εν λόγω σύμβαση για 4PL υπηρεσίες προσφέρει στην GEFCO μια σημαντική αναπτυξιακή προοπτική, καθώς η Mecachrome γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στις βιομηχανικές της δραστηριότητες, ειδικότερα για τις μονάδες της στο εξωτερικό, που σχετίζονται με την τρέχουσα ανάπτυξη της αγοράς της αεροναυπηγικής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο