ΑρχικήLOGISTICSΗ Vlachogiorgis Transport επεκτείνεται στην Κύπρο. Μεταφορές εμπορευμάτων 2 φορές εβδομαδιαίως

Η Vlachogiorgis Transport επεκτείνεται στην Κύπρο. Μεταφορές εμπορευμάτων 2 φορές εβδομαδιαίως

Η μεταφορική εταιρεία Vlachogiorgis Transport, στο πλαίσιο της στρατηγικής ενίσχυσης των υπηρεσιών της, μέσα από δράσεις εξωστρέφειας, επεκτείνει το δίκτυό της, προσφέροντας πλέον μεταφορικό έργο, από και προς, την Κύπρο.

Το άνοιγμα της VLACHOGIORGIS TRANSPORT ΙΚΕ στην αγορά της Κύπρου, μέσω αντιπροσώπου, γίνεται με βάση τις ανάγκες διακίνησης προϊόντων μεταξύ των παραγωγών και εμπόρων των δύο χωρών.

Η νέα αυτή υπηρεσία παρέχεται δύο φορές την εβδομάδα, μέσω containers. Παράλληλα, η VLACHOGIORGIS TRANSPORT ΙΚΕ προσφέρει τη δυνατότητα αεροπορικής διακίνησης.

Η VLACHOGIORGIS TRANSPORT ΙΚΕ, εξυπηρετώντας ένα πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, ιδιωτών και εταιρειών e-shop, περισυλλέγει το φορτίο από προκαθορισμένο σημείο ή το παραλαμβάνει στις εγκαταστάσεις της και παραδίδει απευθείας στην πόρτα του παραλήπτη (door delivery), ακόμα και κατ’ οίκον, είτε αυτός βρίσκεται στην Ελλάδα, είτε στην Κύπρο.

Έτσι, τόσο ο αποστολέας, όσο και ο παραλήπτης απολαμβάνουν την αμεσότητα και την ταχύτητα ασφαλών μεταφορών που προσφέρει η VLACHOGIORGIS TRANSPORT ΙΚΕ, με προκαθορισμένα κόμιστρα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο