ΑρχικήLOGISTICSΜέσα στον Μάιο η κατάρτιση και πιστοποίηση 1.200 εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής

Μέσα στον Μάιο η κατάρτιση και πιστοποίηση 1.200 εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής

Στις αρχές Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο γεύμα και η κοπή πίτας της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics με τη συμμετοχή στελεχών των υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης, Μεταφορών, φορέων του κλάδου, καθώς και περισσότερων από 80 επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2018 και η ενεργοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ  ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ» με τα πρώτα μαθήματα να υλοποιούνται μέσα στον Μάιο του 2019.

Σύμφωνα με την Ένωση, στους στόχους του 2019 κυριαρχεί η αποστολή για πρώτη φορά της Ελληνικής υποψηφιότητας μέσω της ΕΕΒΨ για νέους έως 34 χρόνων, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2019 GCCA Europe Future Leader Award», που θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance  στις 20-22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, και η έναρξη των εργασιών του Cluster για την εφοδιαστική αλυσίδα.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Σαμολαδάς Γιάννης με ένα διήμερο στο Grand Vytina Hotel και ο Μπουγάτσος Βασίλειος με 2 συμμετοχές υψηλής γευσιγνωσίας στο Glub των Gastronomads.ω

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο