ΑρχικήLOGISTICSΝ. Ροδόπουλος, πρόεδρος EEL: Προς μια θετική κατεύθυνση οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για τα Logistics

Ν. Ροδόπουλος, πρόεδρος EEL: Προς μια θετική κατεύθυνση οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για τα Logistics

Προς μια θετική κατεύθυνση κινούνται οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για τα Logistics, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νίκου Ροδόπουλου στο metaforespress.gr.

“Αρκετές τροποποιήσεις εισάγονται με το πολυνομοσχέδιο για τα Logistics. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπορέσει κάποιος να τοποθετηθεί, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, εάν αποτελούν θετική εξέλιξη ή όχι.

Παρόλα ταύτα, με μια πολύ γρήγορη αποτίμηση φαίνεται ότι στο σύνολό του το πολυνομοσχέδιο βρίσκεται προς μια θετική κατεύθυνση”, αναφέρει ο πρόεδρος της EEL.

O πρόεδρος της EEL, Ν. Ροδόπουλος

“Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι η περίφημη ΚΥΑ των αδειοδοτήσεων που πρόσφατα δημοσιεύθηκε, καταργείται και μια άλλη αντίστοιχη θα την αντικαταστήσει. Αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για τα Logistics, ώστε όποιες ατέλειες υπήρξαν να διορθωθούν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επίσης, κρύβει η σημαντική αναθεώρηση άρθρων του 4302/14, πράξη που σηματοδοτεί την πρόθεση να τροποποιούνται άρθρα του νόμου που μέχρι σήμερα αποτελούσαν «άβατο» από τα θεσμικά όργανα.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί επιπλέον ευκαιρία για τον εξορθολογισμό των ατελειών και τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας”, συμπληρώνει.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο