ΑρχικήLOGISTICSΞεκίνησαν οι εργασίες για το νέο κέντρο διαλογής της DHL Express στη Θεσσαλονίκη. Επένδυση 7,2 εκατ. ευρώ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο κέντρο διαλογής της DHL Express στη Θεσσαλονίκη. Επένδυση 7,2 εκατ. ευρώ

Ξεκίνησαν τα έργα για τις νέες εγκαταστάσεις της DHL Express Ελλάδας στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία επένδυση που ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ, σε μια έκταση μεγαλύτερη των 5.000 τ.μ., με στόχο την αναβάθμιση της παρουσίας της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η DHL Express Ελλάδας είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου της που διαθέτει απευθείας πτήσεις σύνδεσης της Θεσσαλονίκης, με ένα διεθνές δίκτυο 220 χωρών, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βόρειο Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Ελευθέριος Σαμαράς: «Η επένδυση της DHL Express Ελλάδας, εδώ στο νέο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ήταν για εμάς μια δέσμευση που εξελίχθηκε σε μία μεγάλη πρόκληση.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής και σύμφωνοι πάντα με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας που επιτάσσουν οι συνθήκες, καταφέραμε και  ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο έργο που θα δώσει μία σημαντική ανάσα εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, Fraport Greece και DHL Express Ελλάδος, σε κοινή συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους σε βάθος 10ετίας, με εναρκτήριο λάκτισμα το υπερσύγχρονο κέντρο διαλογής της εταιρείας ταχυμεταφορών στο νέο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών της DHL Express Ελλάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece δήλωσε «Μας γεμίζει αισιοδοξία το γεγονός η DHL Express Ελλάδας, πιστή στη δέσμευσή της ξεκινά αυτό το σημαντικό έργο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Έτσι, παράλληλα με ένα νέο και υπερσύγχρονο αεροδρόμιο, κόμβο αερομεταφορών για την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα παραδώσουμε στην πόλη και το επιβατικό κοινό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες όπως αυτές θα προκύψουν από τη συνεργασία μας με την DHL Express Ελλάδας».

Παρόλο που το πρόσφατο lockdown της χώρας μετέβαλε το αρχικό χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, το έργο ξεκίνησε με τον απαιτητικό στόχο να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο