ΑρχικήLOGISTICSΟι οδικοί μεταφορείς «πρεσβευτές» της Ελλάδας. Παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία «GoHellas» από το υπουργείο Μεταφορών

Οι οδικοί μεταφορείς «πρεσβευτές» της Ελλάδας. Παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία «GoHellas» από το υπουργείο Μεταφορών

Οι οδικοί μεταφορείς «πρεσβευτές» της Ελλάδας, παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία «GoHellas» από το υπουργείο Μεταφορών.

Στην παρουσίαση της πρωτοβουλίας παραβρέθηκε το Συμβούλιο Εφοδιαστικής, καθώς και φορείς του κλάδου των επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, όπως EEL, ΠΣΧΕΜ, ΟΦΑΕ, ΣΥΝΔΔΕ&L, ΕΒΨ, ΟΣΜΕ, ΓΕΠΟΕΤ και ΕΤΛΕ.

Η πρωτοβουλία που παρουσιάστηκε σήμερα, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, δίνει τη δυνατότητα στους οδικούς μεταφορείς να γίνουν οι «πρεσβευτές» της χώρας, με στόχο την αύξηση της εμπορευματικής κίνησης από και προς την Ελλάδα.

«Δημιουργείται ένα εθελοντικό δίκτυο μεταφορέων που θα δραστηριοποιείται και θα ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις συνθήκες γύρω από τις μεταφορές από την Ελλάδα προς το εξωτερικό και αντίστροφα.

Θα οργανώνει εκδηλώσεις και θα επικοινωνεί με ενέργειες, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό τις δυνατότητες της χώρας και θα έχει παρουσία στο διαδίκτυο με έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», υπογραμμίζει το υπουργείο Μεταφορών.

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Θάνος Βούρδας το σύνολο του υλικού της ενέργειας, καθώς και η διαχείριση της ιστοσελίδας του δικτύου θα παραδοθεί στο Συμβούλιο Εφοδιαστικής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο