ΑρχικήLOGISTICSΟ Αθ. Ψαθάς διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Ο Αθ. Ψαθάς διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ΑΕ αναλαμβάνει να εκτελεί ο Αθανάσιος Ψαθάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, καθώς στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς της και τη συνέχιση των σημαντικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κ. Ψαθάς αναλαμβάνει επικεφαλής της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. μετά από εξαετή θητεία (2012-2018) ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Piraeus Bank Romania.

Στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς εργάζεται από το 2008, ως γενικός διευθυντής, ενώ πριν την ένταξή του στο δυναμικό του ομίλου, ο κ. Ψαθάς είχε εργαστεί στις Ernst & Young και Arthur Andersen.

«Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνω τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης οργανωμένων υποδοχέων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, οικονομικά υγιή, κερδοφόρο, περιβαλλοντικά υπεύθυνη και καινοτόμο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει, σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας» δήλωσε ο ίδιος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο