ΑρχικήLOGISTICSΟ Thorsten Huelsmann και η Menexia Tsoubeli κεντρικοί ομιλητές του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΕL

Ο Thorsten Huelsmann και η Menexia Tsoubeli κεντρικοί ομιλητές του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΕL

Ο Thorsten Huelsmann από τη Γερμανία και η Menexia Tsoubeli από τις ΗΠΑ θα αποτελέσουν τους κεντρικούς ομιλητές του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL), που θα πραγματοποιηθεί 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2018.

Τα δύο αυτά «μεγάλα ονόματα» της παγκόσμιας κοινότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας και της βιομηχανίας θα μιλήσουν για τα clusters και τις προκλήσεις στην ανάπτυξη της σύγχρονης βιομηχανίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, στις 13.00, όλη η προσοχή των συνέδρων του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου θα είναι στραμμένη στον Thorsten Huelsmann, διευθύνοντα σύμβουλο του Effizienz Cluster Management GmbH, προϊστάμενο Μονάδας του Ινστιτούτου Υλικών Ροής & Logistics IML του Fraunhofer και διευθύνοντος συμβούλου του Βιομηχανικού Συνδέσμου Διαστημικών Δεδομένων.

Η εμπειρία του στο χώρο των συνεργαστικών συστάδων είναι τεράστια και η ομιλία του αναμένεται να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για συζητήσεις πάνω στην αντίληψη που έχουμε στη χώρα μας για τα clusters, αλλά και για διεθνή παραδείγματα που ξεχωρίζουν.

Το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, στις 10.00, η Menexia Tsoubeli, αντιπρόεδρος και επικεφαλής Έρευνας & Ανάπτυξης του αμερικανικού κολοσσού CAMPBELL FRESH, θα μιλήσει για την εμπειρία της στα δίκτυα καινοτομίας της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας της, την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με στόχο την αναγνώριση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών αλλά και την πρόκληση να είσαι γυναίκα σε μια τόσο σημαντική θέση.

Η Menexia υποστηρίζει την προώθηση των γυναικών σε τεχνικούς τομείς. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Task Force του εκπαιδευτικού συστήματος STEM για την καινοτομία (Washington, DC) και είναι στρατηγικός σύμβουλος του STEM Connector (Washington, DC)».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο