ΑρχικήLOGISTICSΠιστοποιήθηκε κατά ISO 9001:2015 η GEFCO Greece

Πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001:2015 η GEFCO Greece

Πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001:2015 για την ποιότητα των υπηρεσιών και τη λειτουργία της η GEFCO Greece, θυγατρική του ομίλου GEFCO.

Η πιστοποίηση δόθηκε από το Bureau Veritas Group, ενώ το ISO 9001: 2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο που σχετίζεται με την ποιότητα στη διαχείριση. Παρέχει ένα πλαίσιο για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ποιότητας, σε ισορροπία με την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Επικεντρώνεται στην οργάνωση, στη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών.

Βασίζεται στη μεθοδολογία plan-do-check-act και παρέχει μια προσέγγιση προσανατολισμένη στη διαδικασία για την τεκμηρίωση και την αναθεώρηση της δομής, των ευθυνών και των διαδικασιών που απαιτούνται για την επίτευξη αποτελεσματικής διαχείρισης ποιότητας σε έναν οργανισμό.

«Το να ακολουθούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και να επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για εμάς προκειμένου να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Από την ίδρυσή της το 2015, GEFCO Greece έχει ευθυγραμμιστεί με τα πρότυπα ποιότητας του ομίλου GEFCO και η πιστοποίηση ISO9001 αποτελεί απόδειξη σε αυτή τη δέσμευση.

Η συνεχής βελτίωση μάλιστα είναι μία από τις αρχές μας σε ό,τι αφορά την ποιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επιτύχει δύο αντίστοιχες πιστοποιήσεις μέσα στα τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε ο Fabien Gauchet, γενικός διευθυντής της GEFCO Greece.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο