ΑρχικήLOGISTICSΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 3ο ετήσιο Διαγωνισμό Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 3ο ετήσιο Διαγωνισμό Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Επίσημη πρόσκληση σε φοιτητές και νέους αποφοίτους ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή Κατεύθυνση Σπουδών στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία, απευθύνει ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ), ώστε να συμμετάσχουν στον 3ο ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας».

Ο φετινός διαγωνισμός θα έχει ως θέμα την «Προοπτική ανάπτυξης Συνδυασμένων Εθνικών και Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών (Intermodal transport) της Χώρας – Εμπόδια, Προκλήσεις, Προτάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας» διεξάγεται από το 2016 προς τιμή του εκλιπόντα καθηγητή του ΕΜΠ και στενού συνεργάτη του Συνδέσμου και των Ελληνικών Επιμελητηρίων Δ. Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές, σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων των προαναφερόμενων ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η επιλογή του θέματος γίνεται κατ’ έτος και το Βραβείο στηρίζεται, πέραν του ΕΕΣΥΜ, από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), τα Επιμελητήρια της χώρας, θεσμικούς και επιχειρηματικούς Φορείς, καθώς και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα www.eesym.gr.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο