ΑρχικήLOGISTICSΣε ενδυνάμωση της συνεργασίας τους προσβλέπουν ΕΕΣΥΜ και υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών

Σε ενδυνάμωση της συνεργασίας τους προσβλέπουν ΕΕΣΥΜ και υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ).

Στη συνάντηση, που έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, συμμετείχαν από πλευράς Ε.Ε.ΣΥ.Μ ο πρόεδρος Μιχάλης Αδαμαντιάδης, ο Απόστολος Κενανίδης προέδρος της Ο.Φ.Α.Ε και ΄β αντιπρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ, η Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και οι Δημήτριος Προβιάς, αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνου & αν. γενικός γραμματέας Ε.Ε.ΣΥ.Μ, Νικόλαος Κουλός, αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας & αν. Οικονομικός Επόπτης Ε.Ε.ΣΥ.Μ και η Μαρία Τελεμέ, υπεύθυνη Γραμματείας Ε.Ε.ΣΥ.Μ.Τα θέματα που κυριάρχησαν σχετίζονται με πρωτοβουλίες  και προτεραιότητες του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και συγκεκριμένα:

-Η επανεξέταση της Εθνικής Στρατηγικής Μεταφορών,

-Η ανάπτυξη ενός Δικτύου Εμπορευματικών Κέντρων και Συνδυασμένων Μεταφορών, εθνικών και διεθνών

-Η επανεξέταση του Ν.4302/2014 περί εφοδιαστικής αλυσίδας και του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής

-Η απλούστευση και ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του υπουργείου

-Η εξεύρεσή λύσης για την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου φορτηγών αυτοκινήτων της χώρας.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το περιεχόμενο των εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης των πολιτών της Κρήτης στο πλαίσιο του Μήνα Οδικής Ασφάλειας Κρήτης με θέμα «Οδηγούμε υπεύθυνα – σώζουμε ζωές », που θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως 12 Απριλίου, σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ, ΕΜΠ, τοπικά Επιμελητήρια και φορείς.

Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε τη βούλησή του να ενδυναμώσει  περαιτέρω τη συνεργασία του υπουργείου με τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ και τους φορείς που εκπροσωπεί στο σύνολο των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο